Nezávislý blog Michala Jonáše o hrách všeho druhu

gamesblog

 

 

 

Kvůli zjednodušení přístupu a snadnějšímu zapamatování si adresy GamesBlogu jsem si nechal zaregistrovat domácí doménu gamesblog.cz. Tudíž GamesBlog již běží i na této doméně, přičemž můžete používat oba tvary adresy, tedy https://gamesblog.cz, tak i kratší https://gamesblog.cz.

Stávající adresa ve tvaru www.michaljonas.web4u.cz bude ovšem i nadále stále funkční a na GamesBlog se tedy dostanete po novu i po staru třemi cestami.

I když je Gamesblog validní a má i korektně použité meta tagy, většina domácích vyhledávačů jej i po registraci nadále přehlíží a fulltextově na něm neindexuje. Mám za to, že se jim nelíbí adresářová struktura (permalinks), kdy každá stránka, či příspěvek je pojmenována identifikačním číslem, nebo očíslovanou kategorií.

Zřejmě lepší by bylo pojmenovávání klasicky podle nadpisu třebas www.gamesblog.cz/novy-prispevek. I když je tato funkce ve WordPressu obsažena, tak po změně struktury permalinků mě poté nefungují žádné odkazy na příspěvky a najednou zmizí i celé levé menu s kategoriemi. Kdyby někdo ze čtenářů věděl jak na to a poradil, byl bych mu moc vděčný!